1 thought on “This and that…

  1. fokkin kief., waterblommetjies met lambshanks in n swartpotjie oor die kole and rooiwyn and what can go wrong and listen to Rodriques .,Gooinat.,”STIEK UIT” MAAR IN N KAAPSE SKOLIE AKSENT. Kalmoesfontein jou lllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ding.

    Sidenote/ se vir JAN ek het klaar georganise vir die Pinot Fin stokke ,U.C Davis is in, ,dank seg vir al jou hulp,ek het Petit Manseng seleksie as jy soek ,i found some ropes.lets pull’em if you need them ,Jurancon seleksie. deur Cornell university..

    Cheers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s